Măștile de față Hydrogel

Măştile din gama Mesotech sunt alcătuite dintr-un strat dublu. Primul este compus dintr-un strat gros de celuloză, în timp ce al doilea strat este din hidrogel. Ambele sunt concepute pentru a asigura un proces osmotic eficient, care permite o eficiență ridicată de transfer al ingredientelor active (de tip farmaceutic) prezente în pelicula de hidrogel.
Pentru a crea condiţiile ideale în vederea stimulării procesului osmotic, pielea are nevoie de o comprimare precisă printr-un compus gros, care trebuie să fie, în acelaşi timp, flexibil şi elastic, pentru a se potrivi exact la forma zonei care urmează a fi tratată (din acest motiv, tnt-ul nu este un material adecvat pentru stimularea procesului osmotic). Aceasta este principala diferenţă între o mască profesională şi măştile pentru îngrijire la domiciliu.

MASCA DE FAȚĂ BIOACT – confortabilă și eficientă

Este potrivită pentru tratamentele de foto-îmbătrânire (riduri, pigmentații și flaciditate). Măștile de față Hidrogel sunt ușor și rapid de folosit (fiind pre-tăiate). Structurile lor 3D reticulare asigură adeziune maximă pe piele timp de mai multe ore. Ele sunt impregnate cu ingrediente active special selecționate pentru tratarea diferitelor tipuri de piele. Netezesc, hidratează pielea și nu provoacă iritații. Cu structura sa unică de gel, masca Hidrogel este compusă din polimeri naturali numiți caragenani. Aceștia creează o peliculă proaspătă de gel, care împrăștie ingredientele încorporate.
Ușor de folosit, această mască este potrivită pentru orice față, indiferent de forma ei, comportându-se ca o a doua piele. Asocierea celor două ingrediente active – o soluție hidratantă și una anti-îmbătrânire – ajută la combaterea semnelor trecerii timpului, pentru un aspect sănătos al pielii.

Ingrediente:
Aqua (Water), Glycerin, Carrageenan, Panthenol, Amorphophallus Konjac Root Extract, Sucrose, Sodium Levulinate, Phenoxyethanol, Sodium Anisate, Sodium Hyaluronate, Cassia Angustifolia Seed Polysaccharide, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Lactic Acid, Sorbic Acid, Sodium Hydroxide.

MASCA DE FAȚĂ BOTOPHASE – efect de toxină botulinică

Mărește capacitatea de regenerare a pielii, dându-i o înfățișare mai fină și mai naturală încă de la prima aplicare. Reduce ridurile, hidratează, conferă fermitate și strălucire. Masca Botophase conține o formulă inovatoare din ingrediente naturale, principalele ingrediente fiind: acetil hexapeptide-8 argireline®, acid hialuronic 25%, retinol şi resveratrol. Masca Botophase reduce adâncimea ridurilor feţei cauzate de contracţia muşchilor (consecinţă a expresiilor feţei), mai ales în jurul ochilor, gurii şi frunţii. Aceasta detoxifică pielea şi are proprietăţi puternic antioxidante (vitamina A, C, E). Datorită procentului mare de acid hialuronic, restabileşte nivelul hidrolipidic fiziologic de la prima sesiune.

Ingrediente:
Aqua (Water), Algin, Polyvinyl Alcohol, Cellulose Gum, Propylene Glycol, Acetyl Hexapeptide-8, Sodium Hyaluronate, Retinyl Palmitate, Parfum, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Butylphenyl Methylpropional, Alpha-Methyl ionone, Benzyl salicylate, Coumarin, Eugenol, Geraniol, Hexyl cinnamal.