needleflex canule

Canulă flexibilă Needleflex, cu vârf bont şi orificiu lateral

Needleflex înseamnă echilibru între flexibilitate şi rigiditate. Această flexibilitate îi oferă posibilitatea practicianului de a se adapta şi de a-şi controla mişcările, pentru a evita durerea, fără a afecta dermul şi ţesuturile subiacente. Needleflex glisează sub piele fără a o traumatiza. Serii cuprinzătoare de canule: 9 mărimi diferite, atent selectate pentru a se potrivi tuturor nevoilor. Adaptate pentru fiecare aplicaţie medicală – una sau mai multe mărimi pentru fiecare zonă, direcţie de injectare sau profunzime.
Disponibile pentru toate fillerele şi mezo-cocktailurile de pe piaţă, cu lungimi, diametre exterioare şi calibre potrivite pentru fiecare. Cel mai bun raport calitate – preţ.
Flexibilitatea tubului de plastic şi a canalului inoxidabil permit o manipulare ușoară în timpul intervenției. Siguranţă medicală totală și traumatism minim asupra ţesuturilor, graţie vârfului bont al canulei. Needleflex permite reducerea numărului de înțepături, ceea ce garantează mai puţină durere pentru pacient pe o suprafaţă mai mare și mai puține hematoame. Datorită flexibilităţii lor şi vârfului bont, micro-canulele Needleflex reduc riscul de învineţire şi al reacţiilor inflamatorii.
Micro-canulele Needleflex sunt dispozitive medicale sterile EO şi de unică folosinţă, din Clasa a II-a, doar pentru uz profesional, CE0476. O cutie conţine 100 de bucăţi.