overage blue filler

OVERAGE BLUE

Overage este un produs pe bază de acid hialuronic natural (polizaharid), de origine non-animală. Gelul este transparent, vâscos și elastic. Acidul hialuronic natural este o polizaharidă segmentată, care acționează ca matrice intercelulară și reglează hidratarea și elasticitatea pielii. Cu vârsta, prezența acidului hialuronic scade, cauzând apariția ridurilor. Overage reintegrează acidul hialuronic în lipsa lui, redându-i pielii volumul și elasticitatea. Structura nereticulată a acidului hialuronic face ca produsul Overage să fie vâsco-elastic, ceea ce îi garantează absorbția fiziologică. Overage nu este solubil în apă.

COMPOZIȚIE: 1 ml de Overage conține 23 mg acid hialuronic, 8,5 mg clorură de sodiu, 0,85 mg soluţie tampon de fosfat monoacid de sodiu, 0,15 mg soluţie tampon de fosfat diacid de sodiu și apă sterilă pentru injecţii (până la 1 ml).

MOD DE UTILIZARE: injectaţi Overage în pielea feţei (injecţie intradermică). Overage îmbunătăţeşte hidratarea şi elasticitatea pielii. Injectaţi produsul cu un ac 30G (în pachet sunt incluse 2 ace). După injecţie, masaţi zona tratată cu vârfurile degetelor.

Mai multe detalii...
INDICAŢII: Ridurile perioculare – Ridurile frunţii – Ridurile gâtului – Decolteul – Anti-îmbătrânire.

CONTRAINDICAŢII: alergie la acid hialuronic, susceptibilitate la cheloide, boli autoimune. Notă: Medicul trebuie să-şi informeze pacienţii de posibilele efecte secundare.

INSTRUCŢIUNI: înainte de injectare, dezinfectaţi zona. La cerere sau dacă este necesar, pentru cei mai sensibili pacienţi este permis să aplicaţi local cremă anestezică. Asiguraţi-vă că acul este bine fixat în seringă (înfiletaţi în sensul acelor de ceas). Injectarea este doar intradermică.

overage red overage orange overage violet

OVERAGE RED/VIOLET/ORANGE

Gel cu hialuronat de sodiu reticulat (BDDE < 2PPM)
Pentru chirurgie plastică, dermato-estetică

Overage (gel cu hialuronat de sodiu reticulat) este un gel steril, transparent, din acid hialuronic stabilizat. Overage este furnizat într-o seringă de sticlă, cu filet luer-lock. Conținutul seringii a fost sterilizat cu abur. Produsul este doar de unică folosință. Metoda sterilă de sterilizare unică și dimensiunea acului sunt printate pe ambalajul produsului. Numărul de unități din pachet și volumul conținut de fiecare seringă sunt inscripționate pe ambalajul exterior.

INDICAȚII: Overage este destinat augmentării țesutului facial. Se recomandă a fi folosit pentru corectarea ridurilor și augmentarea buzelor.

 • Overage Orange este indicat pentru riduri – a se injecta în stratul mediu al dermei.
 • Overage Red este indicat pentru ridurile profunde și augmentarea buzelor – a se injecta în stratul mediu al dermei.
 • Overage Violet este indicat pentru riduri profunde, conturul feței, obraji și bărbie – a se injecta în stratul profund al dermei.

Pentru o optimă administrare a fillerului, vă sugerăm să folosiți Needleflex®, ace flexibile de tip canulă, cu vârf bont și orificiu lateral.

Mai multe informații...
MOD DE ACȚIUNE:

 • Overage este destinat utilizării doar ca implant intradermic.
 • Nu injectați intravascular. Ca și în cazul altor dispozitive medicale de injectare, injectarea necorespunzătoare, în vasele de sânge, ar putea duce la ocluzie vasculară, ischemie și necroză. Se recomandă aspirarea înainte de injectare.
 • Dacă se observă albirea (stratul superficial al pielii devine albicios), injectarea trebuie oprită imediat și zona trebuie masată, până când revine la culoarea normală.
 • Nu folosiți în cazul pacienților cu probleme de coagulare sau al celor care iau medicamente trombolitice sau anticoagulante.
 • Nu resterilizați Overage.
 • Nu amestecați cu alte produse înainte de injectare.
PRECAUȚII GENERALE DESPRE DISPOZITIVELE MEDICALE INJECTABILE:

 • Procedurile de injectare sunt asociate cu riscul de infectare. Trebuie avute în vedere tehnicile aseptice și practicile standard pentru a preveni infectarea.
 • Trebuie acordată o atenție specială atunci când sunt tratate zone din apropierea unui implant permanent sau a structurilor vulnerabile (precum nervii, vasele și alte structuri vitale).
 • A nu se folosi acolo unde se constată o boală activă, inflamare, infecție sau tumori în sau lângă locul destinat tratamentului.
 • Procedurile de injectare pot duce la reactivarea infecțiilor cu virus herpetic latente sau subclinice.
 • Pacienții care folosesc substanțe care afectează funcția trombocitelor (așa cum sunt aspirina și medicamentele antiinflamatorii non-steroide) pot experimenta, ca la orice injecție, învinețirea accentuată sau sângerarea la locul de injectare.
 • Pacienții cu așteptări imposibil de realizat sunt candidați nepotriviți pentru tratament.
CONSIDERAȚII SPECIFICE DE UTILIZARE A OVERAGE:

 • Nu injectați Overage într-o zonă în care este prezent un alt implant injectabil, cu excepția altor produse din gama Overage. Overage nu ar trebui injectat într-o zonă în care a fost plasat un implant non-injectabil.
 • Pacientul ar trebui să reducă expunerea excesivă la soare sau frig extrem a zonei tratate, cel puțin până când orice inflamare sau înroșire inițială este rezolvată.
 • Dacă după tratamentul cu Overage are loc un tratament cu laser, un peeling chimic sau orice altă procedură bazată pe răspunsul activ al dermei, există un risc teoretic de producere a unei reacții inflamatorii la locul implantului. Acest lucru se întâmplă și dacă Overage este administrat înainte ca pielea să se vindece complet după o astfel de procedură.
 • Overage nu a fost testat la femeile însărcinate sau care alăptează.
REACȚII DUPĂ INJECTARE:
După injectarea produsului Overage, pot apărea unele reacții obișnuite legate de injectare. Aceste reacții includ eritemul, inflamarea, durerea, mâncărimea, învinețirea sau sensibilizarea locului de implantare. În mod obișnuit, rezolvarea este spontană, la câteva zile după injectarea în piele și în curs de o săptămână după injectarea în buze.

RANDAMENT:
Într-un studiu controlat cu Overage, în mai multe centre, pentru corectarea ridurilor nazolabiale, 70% dintre subiecți și-au păstrat o stare clinică semnificativ îmbunătățită timp de 6 luni după tratament. Într-un studiu controlat cu Overage, în mai multe centre, folosindu-se un program de supradozare la 4, 5 sau 9 luni, pentru corectarea cutelor nazolabiale, 95% dintre aceștia și-au păstrat un aspect semnificativ îmbunătățit timp de 18 luni după tratamentul inițial.